Per Nando

12/11/2020

PREVISIÓ HUI,PROXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA.

Meteo

Destacats

Bon dia,com sempre mirem el aspecte del cel i hui ja serà un dia més nuvolos com ja es preveia, ixira el sol però més tímidament,aquests núvols no porten pluja i podeu estar tranquils si aneu al camp o voleu estendre la roba.

Font Avamet.

De nou temperatures fredes de matí al interior però que aniran remuntant i deixant un dia agradable.

Demà i el cap de setmana esperem uns dies amb pas de núvols abundants però que no deixaran precipitacions,les temperatures es mantindran.

HI HAURÀ CANVIS FINALMENT LA PRÒXIMA SETMANA?

Finalment l’anticicló de les Açores segons els últims models es nega ascendir i es tira molt damunt de nosaltres,per tant això es traduirà en calma atmosfèrica i temperatures sense grans canvis a les nostres terres almenys 7-10 dies més.

Seguirem esperant.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ??⌚⛈???⛈⚽️⚾️??????PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT,PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT?????????
Amaneix a Castelló de Rugat,visió desde la meua webcam enfocada a llevant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando