Per Nando

12/11/2020

HURACÀ TETHA RUMB ENTRE MADEIRA I LES CANÀRIES.

Meteo

Destacats

Tots pendents del Huracà Tetha,fins ara no m’he pronunciat però a dia de hui i segons els últims models podria afectar entre el sud de madeira i el nord de les Illes Canàries. Haurem d’estar ben pendents,de moment sembla que aplegarà aquelles zones en forma de tempesta tropical,el diumenge podria afectar més de ple les Canàries però ho seguirem per si el mínim canvi afecta de manera més intensa aquelles zones.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ????????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando