Per Nando

11/11/2020

PREVISIÓ I POSSIBLE TENDÈNCIA.⛅☁️?????⛅?

Meteo

Destacats

Bon dia,de nou el estat del cel ens diu que tenim el cel ras i així esperem la resta de la jornada.

Font Avamet

Temperatures fresquetes però com tots els dies i de nou quan ixca el sol renuntaran deixant un dia agradable.

Demà i el Divendes tindrem el cel més nuvolos i amb algo de vent humit de llevant,no descartem algun ruixat el divendres a la costa del sud de València i nord d’Alacant. El cap de setmana sembla que de nou voriem mes el sol.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA.

Vorem on volen acabar ficant el potent Anticiclò perquè encarà no està gens clar ,depèn la posició que adopte parlaríem de força inestabilitat o tot el contrari,perquè ens podria afectar de ple i tindre una setmana de sol i mosques,però pareix que s’afiança aquesta última opció i per tant es desfan les opcions de pluja,de totes maneres anem seguint-ho,fins la nit.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈?❤
Imatge de David a Corbera,temporal passat.

Fins la nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando