Per Nando

11/11/2020

ELS MODELS APOSTEN PER ANTICICLÒ LA PRÒXIMA SETMANA.

Meteo

Destacats

Bona nit,anem seguint les eixides dia a dia i vaig informant i actualitzant.

Els models el dia de hui aposten que el potent Anticiclò que es formarà la pròxima setmana te tendència afectar a tota la península,però estic ben pendent perquè el minim canvi en la seua ubicació pot portar les pluges i com queden molts dies pot canviar la previsió considerablement.

Un dia més donar-vos les gràcies per deixar-me formar part de les vostres vides i de les vostres cases, com sempre demà i de forma puntual nova previsió de l’oratge. Moltíssimes gràcies per estar ahi,molt bona nit.????

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈? NOVETATS PER A NADAL???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando