Per Nando

10/11/2020

PREVISIÓ PROXIMS DIES I POSSIBLES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA ?????????

Meteo

Destacats

Bon dia, com tots els dies mirem al cel a través del satèl·lit meteosat i aquestes hores el tenim completament ras i pràcticament predominara el cel assolellat tot el dia.

Font Avamet

Temperatures fresquetes aquestes hores als llocs habituals, tant a l’interior com a les valls més fondes però que de nou en eixir el sol pujaran deixant un dia agradable a tot el territori.

Hui dia predominat pel sol, amb la possibilitat del creixement d’algun nuvol a la província d’Alacant i que podria deixar alguna gota que no arribaria a sumar. Anit també un nucli inesperat deixava alguna gota sense importància a l’interior de València. Sembla que Dijous seria un dia prou nuvol però sense pluges i és que com vaig dir aquesta setmana no tindrem massa complicacions.

POSSIBLES TENDÈNCIES.???????????

Pendent de la posició que adopte un potent Anticicló durant la pròxima setmana, els models el volen posicionar a un lloc idoni que podrien portar canvis amb més pluges i fred a les nostres terres amb una situació retrograda, de moment els models encara no són clars i per tant seguisc observant perquè la pròxima setmana podría vindre amb més inestabilitat. Anem veient-ho.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA ,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA I EN UN FUTUR VULL ANAR MILLORANT LA WEB I INCLUIR NOVETATS,GRÀCIES.?
Imatge de David a Corbera,amb els camps anegats per les últimes plujes.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando