Per Nando

9/11/2020

OBSERVANT TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA.⛈???⛈???⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, fa dies que els models veuen a llarg termini un possible moviment dels grans centres d’acció que podria portar canvis importants.

MODEL AMERICÀ ( GFS )

MODEL CANADENC ( GEM )

MODEL EUROPEU. ( ECMWF )

La majoria de models insinuen una tendència a col·locar potents altes pressions centrades al nord d’Europa per a la pròxima setmana, això podria portar canvis importants en forma de fred i pluja cap a les nostres terres. Però com veieu pot passar com el que mostra el model Centre Europeu amb el Anticiclò damunt nostra i per tant la calma atmosfèrica seria predominant.

Però també veig que últimament el model Europeu no està massa fi i per tant en fie més del model Americà i veurem si durant la setmana va configurant alguna cosa per a la pròxima setmana.

Demà mati nova previsió,bona nit.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈?❤
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando