Per Nando

9/11/2020

COMENCEM SETMANA,PLOURA?

Meteo

Destacats

Bon dia, el primer que fem és mirar l’estat del cel i sembla que tenim alguns núvols alts creuant per la mitat sud i que passaran sense més transcendència.

Font Avamet.

Temperatures com és habitual en aquesta època on a estes hores són fredes a l’interior I Valls més fondes en valors inferiors als 10 °C i a la resta oscil·len entre els 10/12 °C majoritàriament.

Doncs bé setmana prou tranquil·la amb pas de núvols des de ponent però sense precipitacions, tan sols entre Dissabte i Diumenge podria caure alguna gota sense importància. Les temperatures no patiran canvis significatius.

POSSIBLE TENDÈNCIA.

Una possible tendència que marquen els models a llarg termini és que la pròxima setmana la corrent en xorro tinga ganes d’ondular-se de nou sobre la península o molt prop d’ella, també gràcies a 2 potents Anticiclons. Tot això podria portar canvis, però com dic són tendències no confirmades que anirem esbrinant durant el transcurs de la setmana.

No és fieu perquè ja m’ha vingut a oïts que ve de nou una gota freda molt pareguda.!!! Això no és cert!!! Sabeu massa que en aquesta pàgina informem en antelació si aquesta possibilitat existeix, per tant tranquils que sereu sabedors si això passa. Vinga gaudiu del dia.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈?❤
Imatge Paco Arenes. Gota freda setmana passada. Alginet.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando