Per Nando

8/11/2020

SETMANA TRANQUILA PERÒ OSBSERVANT FUTURES TENDÈNCIES ☀️??⛈☀️⛈???.

Meteo

Destacats
Bernat Lopez Galiana.  Catarroja,,imatge del dia 7

Bon dia, mirant el satèl·lit absència quasi de núvols al nostre territori i veiem com la Borrasca que tant de malbé va fer al nostre territori se’n va per l’oest peninsular cap al nord.

Font Avamet

Aquestes hores fa frescor a l’interior però en tocar el dia les temperatures  es mantindran  prou agradables, on les màximes podran superar els 20 ° C a les zones més centrals i de la costa.

La pròxima setmana es presenta del més agradable, amb sol i temperatures sense massa canvis inclús dies amb una mica de ponentet. Sembla que Diumenge que ve podria creuar algun front de ponent i deixar alguna gota.

TENDÈNCIES A MOLT LLARG TERMINI.

Us hauré dit mil vegades que la meua persona necessita moviment, doncs bé, les tendències del model Americà per a la segona quinzena de Novembre són esperançadores per a veure pluja. De moment tota especulació però que estaria bé que ara regara la mitat sud, perquè sé que molts, aquesta última Dana ens ha deixat amb ganes de més.

Vaig informant.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈?❤
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando