Per Nando

7/11/2020

SETMANA QUE MOLTA GENT RECORDARÀ.

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,cels ja sense apenes núvols desprès de les tempestes del front que ens travessava hui deixant algunes pluges destacables. Tenim que lamentar la mort d’un xic que ha estat alcançat per un llamp quan circulava amb moto en la carretera d’Algemesí,el xic era d’Almussafes. Condol al poble i sobretot a la familia. D.E.P?

Font Avamet

Si veieu el mapa amb el recull de pluges del més quasi tot és de la Gota Freda que afectava entre el 4 a 6 de Novembre. Com veieu les comarques més litorals centrals van ser les més afectades per aquesta Gota freda. Vàrem tindre sort amb què la formació d’aquell sistema convectiu no va ser més extens i va afectar més l’interior perquè sinó haver-hi pogut ser pitjor amb el creixement de rius i els seus desbordaments per les poblacions.

Imatge Toni Morella Galan,gota freda passada
Font Avamet

Al final amb el mapa de pluges anual sembla un any prou plovedor, però com sempre són les zones del sud d’Alacant amb registres molt menys discrets.

A partir de demà setmana prou tranquil·la I res a veure amb la passada, el sol serà el protagonista i les temperatures tampoc seran massa fredes.

LLARG TERMINI

Com el meu cap sempre vol veure ploure ja estic mirant models a un termini que on tot és ciència ficció però jo us informe que si de nou es forma un Anticicló potent a latituds altes podríem tindre canvis importants de cara la  segon quinzena de Novembre

Que acabeu de passar bon Dissabte,i cregueu o no sempre la informació és primordial en dies de fenòmens meteorològics extrems i per tant done molts ànims als afectats per aquesta destructora Gota Freda i esperem que a la pròxima els avisos no fallen com aquesta vegada.

Fins demà…….

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈?❤
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando