Per Nando

7/11/2020

PLOU??????????????????????

Meteo

Destacats
Suri, Alginet. Gota freda passat Dijous.

Bon dia, plou a bona part del territori pel front que es preveia que passaria durant la matinada, un front que porta algunes reflectivitats més actives que deixaran algunes pluges més destacables a la província de Castelló

Font Avamet

De moment destaquen els 15 mm de Fuenterrobles i de Requena i al satèl·lit meteosat encarà queda molta nuvolositat per creuar.

Font Avamet.

Temperatures prou agradables aquestes hores,es a dir no fa massa fred ni el farà.

Doncs bé, una vegada creue el front s’acaba aquests 4 dies de pluges i tindrem un Diumenge i pròxima setmana de el més tranquil·la. Com sabeu a mi m’agrada el moviment i estic vigilant la segona quinzena per veure com es comporta.

Agafeu paraigües………

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈ I PODER MILLORAR LA WEB I TIRARLA ENDAVANT,QUALSEVOL PRODUCTE ENCARA QUE NO ESTIGA DINS LA TENDA SI HO COMPRES AMB AQUEST ENLLAÇ A MI EN BENEFICIA,GRACIES DE TOT COR.⛈?⛈?⛈??⛈?⛈?❤

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando