Per Nando

6/11/2020

UN FRONT DE PLUGES ENS CREUARÀ AQUESTA MATINADA.??????????

Meteo

Destacats
Riu magre ahir,imatge de Carmencita.

Nuvolositat durant tot el dia amb algunes pluges debils sense apenes trascendencia i que no acabarà d’eixir el sol fins demà la vesprada-nit.

Cap allà les 6 del matí ens creuarà un front on les pluges més destacables les trobarem al nord del territori entre València i Castelló on sí que poden deixar entre 10/20 mm,la resta 4 gotes mal comptades, a la vesprada desapareixerà la nuvolositat I podrem dir adeu a les pluges durant un grapat de dies.

Próxima setmana tranquila meteorologicamen parlant,amb temperatures no massa fredes.

La mitat nord ha vist ploure molt aquesta setmana però quasi tot Alacant i bona part del sud de València no ha plogut ni per a beure un got d’aigua. Doncs bé, mirant els models estacionals d’Aemet poguera ser que les anomalies de precipitació a partir de la segona quinzena foren positives i per tant podríem tindre de nou tendència a precipitacions al nostre territori,tot ciència ficció però ho seguiré perquè si no m’avorrisc i necessite veure ploure al meu poble. Vaig informant.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS,O SIGA EL QUE COMPRES A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.??????????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando