SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

6/11/2020

PASSAT EL TEMPORAL,HUI I DEMÀ ALGUNES PLUGES.????????????

Meteo | 0 comments

Destacats

Bon dia, ara ja podem fer un repàs de les pluges caigudes al nostre territori amb el pas de la Gota Freda que ja es història i gravada a les retines.

Lari Algemesí.
Font Avamet
Font Avamet

Mirant els registres de les tres províncies i on cal dir que els models va hi haure moments que pronosticaven que Castelló anava a ser una de les zones més afectades, sembla que tenim registres elevats, però inferiors a les altres províncies. A Castelló destaquem els 161 mm d’Ain, a València els registres són brutals, però destaquem eixos 500 mm de Sueca caiguts en menys de 24h. Alacant es salva per una tempesta que es va formar a la Marina Alta amb mes de 200 mm a Dénia i uns 150 mm a Xàbia, a la resta de la província ni es van adonar.

De moment hui per començar el dia encara queden ruixats residuals a l’extrem nord i Catalunya i mirant el satèl·lit la nuvolositat és prou abundant. Aquesta vesprada i degut que encara queden restes d’inestabilitat es poden produir alguns ruixats a la província de València i Castelló, que com a molt podrien deixar 3 o 4 mm.

DEMÀ ENS CREUA UN FRONT.

Demà serà un dia molt nuvolós, amb el pas d’un front de la Borrasca que ens va afectar de manera considerable el dia d’ahir, i te tendència anar-se’n pel nord. Eixe front deixarà precipitacions sobretot a la província de Castelló i interior de València I que poden deixar alguns acumulats entre 10/20 mm. Diumenge ja no plourà, però encara tindrem nuvolositat que en algun moment pot ser més destacable.

PROXIMS DIES.

Sembla que la pròxima setmana serà prou tranquil·la i amb temperatures agradables pel dia i fresquetes per la nit i sense massa complicacions.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.??????????

Durant el cap de setmana aniré penjant alguns videos i imatges del temporal que ens va afectar ahir i vareu fer amb molt d’esforç, se que men deixaré perquè son una barbaritat, però gràcies a tots.

Javi Prats
Vanessa,Camp de la Ribera.
Salvador Simeon Roig. Sueca.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 28 | gener | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando