Per Nando

6/11/2020

PASSAT EL TEMPORAL,HUI I DEMÀ ALGUNES PLUGES.????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, ara ja podem fer un repàs de les pluges caigudes al nostre territori amb el pas de la Gota Freda que ja es història i gravada a les retines.

Lari Algemesí.
Font Avamet
Font Avamet

Mirant els registres de les tres províncies i on cal dir que els models va hi haure moments que pronosticaven que Castelló anava a ser una de les zones més afectades, sembla que tenim registres elevats, però inferiors a les altres províncies. A Castelló destaquem els 161 mm d’Ain, a València els registres són brutals, però destaquem eixos 500 mm de Sueca caiguts en menys de 24h. Alacant es salva per una tempesta que es va formar a la Marina Alta amb mes de 200 mm a Dénia i uns 150 mm a Xàbia, a la resta de la província ni es van adonar.

De moment hui per començar el dia encara queden ruixats residuals a l’extrem nord i Catalunya i mirant el satèl·lit la nuvolositat és prou abundant. Aquesta vesprada i degut que encara queden restes d’inestabilitat es poden produir alguns ruixats a la província de València i Castelló, que com a molt podrien deixar 3 o 4 mm.

DEMÀ ENS CREUA UN FRONT.

Demà serà un dia molt nuvolós, amb el pas d’un front de la Borrasca que ens va afectar de manera considerable el dia d’ahir, i te tendència anar-se’n pel nord. Eixe front deixarà precipitacions sobretot a la província de Castelló i interior de València I que poden deixar alguns acumulats entre 10/20 mm. Diumenge ja no plourà, però encara tindrem nuvolositat que en algun moment pot ser més destacable.

PROXIMS DIES.

Sembla que la pròxima setmana serà prou tranquil·la i amb temperatures agradables pel dia i fresquetes per la nit i sense massa complicacions.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.??????????

Durant el cap de setmana aniré penjant alguns videos i imatges del temporal que ens va afectar ahir i vareu fer amb molt d’esforç, se que men deixaré perquè son una barbaritat, però gràcies a tots.

Javi Prats
Vanessa,Camp de la Ribera.
Salvador Simeon Roig. Sueca.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando