Per Nando

5/11/2020

!!!ULTIMA HORA GOTA FREDA!!!

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, les pluges més intenses ja fa unes hores que han abandonat la província de València i el perill ja ha passat. Aquesta nit podreu dormir tranquils.

Ara el nucli més actiu el trobem a Castelló però va molt de pressa i prompte abandonarà la província  cara a Catalunya on tampoc s’espera massa perill.

Font Avamet
Font Avamet

Acumulacions de hui a la província de Castelló que no són tan escandalosos com els que hem tingut a la província de València però potser s’aproximen durant la nit als 200 mm en alguna localitat, veient el radar ara res preocupant.

Mari Carmen Vázquez. Almussafes

Demà dia molt més tranquil a l’espera d’un nou front actiu Dissabte però res a veure amb el de hui. Demà farem una previsió més clara del cap de setmana.

Hui almenys dormirem…… Fins demà

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE,ARTICLES DE TOTA CLASE O CAPRITXOS TEUS, A MI M’AJUDES AMB AQUESTA FEINA.??????????

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando