Per Nando

5/11/2020

!!!ULTIMA HORA GOTA FREDA!!! ENCARA QUEDA PER CAURE MOLTA AIGUA 300/400 MM. MOLTISSIMA PRECAUCIÓ

Meteo

Destacats
Mari Carmen. Sueca.

Ha caigut molta Aigua a la Ribera Baixa però es que açò no ha fet més que començar.

ELS MODELS VEUEN UNES PRÒXIMES HORES MOLT CRÍTIQUES ON PODRIEN CAURE MÉS DE 300/400 MM MES A PART DEL QUE HA CAIGUT JA.

Segons els models les pròximes hores continuaran sent molt crítiques i s’espera que ploga a comarques com la zona més a l’est de la Vall d’Albaida, La Safor, la part est de la Costera, les Riberes, les Hortes, Camp de Túria, Foia de Bunyol, Els serrans, Canal de Navarrés i la província de Castelló, on les pluges seran persitents,en forma de tempesta i de caracter torrencial i on poden acumular fins a 400 mm sobretot a les zones més centrals de la província de València.

Les pluges caigudes fins ara son els 375 mm de Sueca i els 200mm Almussafes i Alzira i valors entre 150 a 200 a molts llocs. Açò encara no ha acabat i continuarà sumant.

PREVISIÓ:

Tal i com veieu al radar es preveu un dia molt complicat amb pluges en forma de tempesta a la província de València i la Marina Alta. Aquestes pluges podran superar els 400 mm a part de tot el que ha caigut fins ara. Aquesta nit tota la inestabilitat es traslladarà cap a Castelló.

Continuem amb avís taronja,algo incomprensible i que esperem que pasen a roig les immediates hores. Jo continue de seguiment amb la GOTA FREDA!!! COMPARTIU PER FAVOR.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando