Per Nando

5/11/2020

¡¡¡GOTA FREDA¡¡¡ ÚLTIMA HORA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Cullera. Genis

Continua el tren convectiu amb força i a partir d’ara es centrarà de nou a les comarques centrals de València.

Font Avamet.

A la meua comarca ha plogut just al est com estava previst i porten mes de 100mm a Pinet,Castelló de Rugat s’ha quedat al marge amb només 15mm entre ahir i hui.

Font Avamet.

Registres de llibre amb pluja caiguda en molt poques hores i és que com vaig dient açò encara no ha acabat.

Itmesat

PREVISIÓ PRÒXIMES HORES I DEMÀ .

Esperem pluges torrencials a les comarques centrals de València de nou però especialment cara la foia de Bunyol on podrien superar el 200/300 mm. Al sud de València ja escampa i Alacant s’ha quedat al marge d’aquesta situació. De cara la nit les pluges torrencials es desplaçaran cap a la província de Castelló, molta precaució.

Dema i dissabte  quedaran restes d’inestabilitat però res a veure amb el de hui. Diumenge haurà passat tot.

Ara Nandet va a descansar fins a la vesprada, molta precaució a les zones que he esmentat abans perquè encara plourà de manera torrencial. De nou gràcies a tots per acompanyar-me amb aquest temporal en tota regla. Graaaaaaacies.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando