Per Nando

4/11/2020

!!!GOTA FREDA!!!POSSIBLES 300/400MM EN APENES 18 H??⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Plou amb molta gana ja a la Marina Alta,amb registres propers als 80mm a Dénia. Com vaig diguent açò tan sols es un aperitiu.

S’amplia l’avís taronja demà també a tot el interior de València i es que els models veuen fortets.

Entre aquesta nit i demà durant el dia els models veuen la formació de un sisema convectiu que podra deixar fins a 300/400mm en apenes 18 hores a les comarques centrals de València. Molta precaució per aquelles zones perquè eixa descarrega d’aigua en tan poc de temps pot donar molts problemes.

A la Vall d’Albaida i la Safor també esperem registres entre els 100/300mm respectivament. No es despaciencieu perquè la pluja aplegarà i molt forta a partir d’aquesta nit.

Molta precaució!!! En creuar rius i rieres perquè demà a estes hores estarem parlant de problemes,la situació ve forta.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando