Per Nando

3/11/2020

TEMPORAL AMB RISC DE PLUGES TORRENCIALS. ¡¡¡ GOTA FREDA!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, cels amb molta nuvolositat el que tenim aquestes hores al territori Valencià amb un front estancat al centre peninsular doncs al darrere s’acosta una massa d’aire més freda que és la que les pròximes hores farà aillarse un embossament d’aire fred a l’oest peninsular i que des de ahí complicara l’oratge a tot el territori Valencià.

La previsió és que demà comence a ploure a bona part del territori Valencià i on les pluges seran localment molt fortes i amb tempesta.

Recordem que demà i despus demà estem en avis taronja per aquestes pluges que poden deixar fins a 100 mm.

DIMECRES NIT FINS DIJOUS MIGDIA POSSIBLE SITUACIÓ CRITICA

Font Avamet.

Estem a l’expectativa dels models mesoescalars que intueixen la possibilitat de la formació d’un sistema convectiu que entre la nit de Dimecres i Dijous podríem tindre pluges torrencials i persistents des de la zona més a l’est de la Vall d’Albaida, La Safor, la part est de la Costera, les Riberes, les Hortes, Camp de Túria, Foia de Bunyol, Els serrans, Canal de Navarrés i la província de Castelló.

Si acaba formant-se, hi ha risc que deixe acumulats de més de 300 mm a les Riberes i inclús a comarques limítrofs. Per tant demà i despus demà esperem pluges entre 100/200 al sud de València i nord d’Alacant en les zones més propicies sobretot a la Safor. I!!! MOLTA ATENCIÓ!!! Amb les comarques centrals de València i província de Castelló perquè podrien superar els 200/300 mm en molt poques hores.

Per tant recomane les pròximes actualitzacions dels models per veure si confirmen aquest sistema convectiu que podria fer molt de mal.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando