Per Nando

3/11/2020

POSSIBLE FORMACIÓ DE UN SISTEMA DE TEMPESTES MOLT POTENT.

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, estan eixint en aquests moments models mesoescalars que anuncien moltíssima pluja.

Model imetsat.

I és que pareix que el Dijous es podria formar un important sistema convectiu que podria allargar-se des de la Safor, est de la Vall d’Albaida, les Riberes, les Hortes, La Foia de Bunyol, Camp de Túria, els Serrans, Canal de Navarrés,etc…. Amb registres de més de 300 mm. Després tota aquesta inestabilitat aniria cap a la província de Castelló amb registres molt paregut. Molta atenció a les informacions.

Esta vesprada més informació.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando