Per Nando

3/11/2020

A LES PORTES D’UNA GOTA FREDA QUE POT SER PERILLOSA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, açò va de bo i en unes 24 hores ja començarem a parlar de les primeres pluges d’un episodi de Gota Freda que s’allargarà fins Divendres/Dissabte.

PRIMERS AVISOS.

Aemet ja ha activat per a demà els primers avisos taronja per pluges de més de 100 mm en apenes 12h, al meu parèixer aquest llindar podrà passar a ¡¡¡AVIS ROIG!!! Entre la nit de Dimecres i Dijous.

I és que mirant els models tenim una configuració a nivell sinòptic espectacular per veure ploure amb gana a quasi tot el territori Valencià, amb aquest Anticicló centrat a les Illes Britàniques, Gota Freda entre el sud-oest peninsular i Golf de Cadis i vents humits de gran recorregut marítim.

PREVISIÓ HUI:

Hui tindrem un dia de transició però de cara la vesprada-nit ja podrem tindre els primers ruixats de caràcter local i dispers.

DIES MOLT COMPLICATS DEMÀ I DIJOUS.

Demà començarem el dia amb molta nuvolositat i els primers ruixats localment forts però encara de manera local.

Atenció demà la nit i tot el dia de Dijous: La possibilitat de la formació d’un sistema convectiu és molt probable a partir de demà la nit, pareix que és podria formar al sud de València I nord d’Alacant per a després desplaçar-se a les comarques centrals de València i província de Castelló.

No descarte pluges entre 300/400 mm a la mitat nord del territori entre demà però sobretot Dijous i sobre uns 200 mm al sud de València I nord d’Alacant. Per tant l’activació de l’avis roig per a Dijous no és descartable.

Aquesta vesprada amb els nous models mesoescalars continuaré informant per veure on van centrant de nou les pluges.

Fins després i compartiuuuuuuuuuuu.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando