Per Nando

2/11/2020

¡¡¡GOTA FREDA¡¡¡ DIMECRES I DIJOUS DIES MOLT COMPLICATS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, com fa dies estem anunciant a partir de Dimecres entrarem en un episodi de Gota Freda.

A partir de Dimecres tenim una situació idònia per veure ploure a tot el territori Valencià. Embossament a l’oest peninsular, Anticicló a les Illes Britàniques i Borrasca centrada sobre el golf de Cadis impulsant vent de llevant de gran recorregut marítim.

Font Aemet.

El mar mediterrani el tenim en uns 22°C I per tant encara es troba prou calid per a originar núvols de gran desenvolupament vertical.

PREVISIÓ GOTA FREDA DIMECRES I DIJOUS,MOLTA PRECAUCIÓ.

Seran dos dies on no tenim que perdre la informació meteorològica, tindrem tots els ingredients per veure ploure amb molta gana a quasi tot el territori Valencià. El vent en superfície entrara de llevant per a després girar a Xaloc segons els últims models.

Com veieu tots els models van de la mà i entre el nord d’Alacant i Castelló caurà la grossa i de segur tindrem problemes d’inundacions. A partir de hui entren en joc els models mesoescalars que també ens facilitaran més les previsions.

També estarem atents als diferents avisos per part d’aemet. Jo estare al peu del canó les 24 hores i els dies més crítics informaré minut a minut. Fins després……

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando