Per Nando

2/11/2020

ES FORMARÀ UN SCM?⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Tots pendents del que puga passar entre la nit de Dimecres i Dijous on hi ha models que veuen la possibilitat que poguera formar-se un sistema convectiu de mesoescala. Per a qui no ho entenga és una tempesta de diversos km que pot estar ancorada vàries hores deixant molta pluja. Serà una nit i matí de trons i molta pluja.

Aquestes hores els models fiquen el més fort de la Gota Freda per les Riberes però hi ha models que també fiquen el sud de València I nord d’Alacant en el punt de mira. Veurem on acaba cresquen tota eixa inestabilitat.

Com dic una setmana on no podré parar en torreta perquè serà de molt de moviment meteorològic,veurem aquesta gota freda quines conseqüències acaba portant al territori Valencià. Fins la nit.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando