Per Nando

2/11/2020

24-36H DE UN EPISODI POTENT DE GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit,actualitzem models d’aquesta vesprada i tot continua igual.

D’ací 24-36 hores començarà un episodi de Gota Freda que s’allargarà fins Divendres amb pluges i tempestes persistents i localment torrencials que afectarà sobretot des de el nord d’Alacant fins a Castelló de la Plana.

Font Aemet
Font Aemet.

Aemet ja ha emés un comunicat donada la importància del temporal i ens han ficat en avís groc per a Dimecres, un avís que de segur pujarà mínim a taronja per a Dimecres i Dijous i que personalment no descarte algun avís roig a mesura que vaja desenvolupant-se l’episodi.

El vent que entrarà entre llevant i xaloc també deixara molt mala mar a les 3 províncies, com serà un vent amb llarg recorregut marítim farà que els núvols es desenvolupen més deixant aquests forts aiguats.

Model Itmesat

Hi ha models molt potents per a les zones més centrals de València i Castelló, i és que si me de mullar al meu parèixer podran caure uns 200 mm al sud de València i nord d’Alacant i entre 300-400 mm a les zones més centrals de València i la província de Castelló.

Per tant molta precaució demane en aquest episodi on les pluges seran de caràcter torrencial a molts llocs i faran créixer ruis i rieres. Demà de nou actualitzarem amb l’última informació dels models. Fins demà……….

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando