Per Nando

1/11/2020

GOTA FREDA DEL 4 AL 6 DE NOVEMBRE.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,poc a poc va aclarint-se la posició de la Gota Freda i de com aniran entrant eixos vents en superfície que determinaran on cauran les pluges més intenses.

A partir de Dimecres tindrem un potent Anticicló a les Illes Britàniques i a més es despenjara una Gota Freda que es quedarà aïllada al sud-oest peninsular, aquesta gota freda vindrà associada a una baixa en superfície que junt amb l’anticicló faran bufar vents del Sudest-Est a tot el territori Valencià.

ON PLOURA MÉS?

Model Americà Gfs:

Model Ukmo:

Model Europeu:

Com veieu des de el Dimecres fins al Divendres les pluges podran ser molt intenses des de el nord d’Alacant fins a la província de Castelló,anem a mullar tots però a l’extrem sud d’Alacant serà on menys plourà.

MOLTA ATENCIÓ:

A partir de demà entren en joc els models mesoescalars que també ens definiran més on pot caure la grossa que el dia de hui podria ser la província de Castelló.

Tindrem risc de creixement de trens convectius amb tempestes una darrere l’altra que podran deixar acumulats entre 200/300 alguns llocs. Com dic demà anirem afinant encara més amb aquest episodi de Gota Freda que deixara forts aiguats generals arreu del territori Valencià.

A més em pillara lliurant en la feina i em tindreu ací les 24 hores del dia per a informar, inclús veure si em puc desplaçar a les zones on més plou. Fins demà ⛈⛈⛈⛈⛈?

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando