Per Nando

31/10/2020

ES CONFIRMA POTENT EPISODI DE GOTA FREDA AL TERRITORI VALENCIÀ.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, les actualitzacions dels models confirmen que a partir de Dimarts i fins divendres mínim es configurarà un episodi de Gota Freda al nostre territori.

Serà dimarts quan comence a ondular-se el jeat stream mentre un potent Anticicló es centrarà sobre les illes Britàniques deixant els primers ruixats.

DIMECRES I DIJOUS DIES MOLT COMPLICATS.


A partir de Dimecres haurem de prestar molta atenció als models perquè el dia de hui veuen una situació amb un alt potencial. La gota freda s’aïlla al sud-oest peninsular i junt una baixa en superfície i el Anticiclò centrat a les Illes, impulsaran vent de llarg recorregut marítim fent créixer núvols amb gran desenvolupament  vertical deixant pluges torrencials sobretot a Castelló, Valencia i el nord d’Alacant.


!!! ATENCIO!!! Sembla que el dia més crític serà el Dijous on podrien créixer trens convectius que podrien deixar hores i hores de pluges torrencials i persistents deixant acumulats molt destacables. I caldrà prestar molta atenció perquè serà un dia amb risc de perillositat.

Ara a continuar seguint models per veure on van ficant el gros de pluja, perquè tot dependrà del vent que entre finalment en superfície. Seguisc informant.

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando