Per Nando

30/10/2020

SEGUIMENT GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, ja fa dies que anem anunciant-ho i és que a partir de Dimarts tindrem un canvi important en l’oratge.

Els models començaran a despenjar una Gota Freda i que acabarà situada entre el sud-oest peninsular i el golf de Cadis que junt amb un potent Anticicló a les Illes Britàniques ens farà parlar de pluges.

Aquesta vesprada els models desvien uns km eixa Gota Freda a l’oest i sembla que seria la província de València i Alacant les més afectades amb pluges localment fortes o torrencials.

Hem de seguir dia a dia la evolució d’aquesta Gota Freda perquè dependrà d’on es coloque finalment per veure on plourà més i on plourà menys del nostre territori. Almenys sembla que per fi arriba la pluja,vorem amb quina força acaba fent-ho.

Fins demà……

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando