Per Nando

30/10/2020

GOTA FREDA DE LLIBRE VEUEN ELS MODELS PER AL TERRITORI VALENCIÀ.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, molta atenció a les eixides dels models perquè des de anit compliquen un possible temporal de llevant a terres Valencianes.

Esperant l’eixida de l’Europeu però segons les últimes actualitzacions a partir de Dimecres una Gota Freda al sud peninsular amb una baixa en superfície i l’entrada de vent de llevant podria deixar pluges torrencials a tot el territori Valencià.

Els models en les últimes eixides tenen tendència a ubicar la Gota Freda sobre el golf de Cadis, si això es confirma podríem parlar d’una situació perillosa al nostre territori entre dimecres i Dijous de la pròxima setmana.

MOLT ATENTS, A MIGDIA NOVA PREVISIÓ,COMPARTIUUUUU.

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando