Per Nando

29/10/2020

TOTS PENDENTS DE LA GOTA FREDA LA PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, les actualitzacions dels models dia a dia prometen, ahir algun model feia desviar la Dana massa a l’oest però hui tornen a ficar-la a l’oest i sud peninsular.

TANT EUROPEU COM EL MODEL AMERICÀ I CANADENC SON MOLT POTENTS.

Tots el dia de hui veuen una situació molt pareguda i cada dia creix la possibilitat de veure pluges intenses al nostre territori. Anticicló a les Illes Britàniques i una Gota Freda pel sud peninsular farà estar amb 4 ulls al nostre territori.

El dia de hui segons els models els vents entrarien de xaloc i seria el nord de València i Castelló on les precipitacions podrien donar més problemes, però tot açò ho haurem de seguir dia a dia.

Per tant el seguiment que vaig a fer és exhaustiu davant un possible episodi de pluges torrencials a la façana Mediterrània.

Ens veiem després…

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando