Per Nando

29/10/2020

POSSIBLE SITUACIÓ DE GOTA FREDA AMB ALT POTENCIAL.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, models que a cada eixida veuen una possibilitat més gran de pluges torrencials al territori Valencià a partir del pròxim Dimecres.

Un potent Anticicló al nord d’Europa i una profunda Bfa( Borrasca freda aïllada) propiciaran un gran canvi d’oratge a les nostres terres a partir de Dimarts.

Sembla i segons els models el dia de hui que la província de València i Castelló serien les més beneficiades per aquestes pluges.

Haurem de seguir de ben a prop aquesta situació perquè pot desencadenar en un episodi de pluges torrencials i problemàtic. Com sempre tots els dies aniré actualitzant 3 voltes al dia perquè pareix que estem davant el primer temporal seriós de la tardor a terres Valencianes.

Fins demà…..

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando