Per Nando

28/10/2020

TOTS PENDENTS DE LA DANA QUE ENS PODRÍA AFECTAR A PARTIR DE DIMARTS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou i és que sembla que els models per fi volen mostrar indicis de pluja al territori Valencià i en general a tota la façana Mediterrània.

Una senyora Dana es despenjara de la circulació general i això junt amb un potent Anticicló al nord d’Europa enviant vents humits complicarien l’oratge al litoral Mediterrani.

Els models ballen molt la Gota Freda i és normal i per tant conforme vagen ubicant-la parlarem de pluges més o menys intenses i diferents ubicacions.

Dir per a eixa minoria que tira crítiques ofensives com»» Algun dia encertaràs» o no n’acertes ni una,etc… dir-vos que no m’afecta, que jo faig la meua feina d’informar el que veig a cada moment i sé segur que la feina la faig molt millor que vosaltres.?. A la majoria sou tots uns cracks.

Aquesta vesprada veurem com ixen els models però sembla que l’ansiada pluja podria vindre a partir de Dimarts.????

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando