Per Nando

28/10/2020

ES CONFIRMA UNA GOTA FREDA A LA PENÍNSULA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, les eixides de tots els models confirmen eixe important canvi d’oratge a tota la península ibèrica de cara mitjans de la pròxima setmana.

Sembla cada vegada més clar que una Gota Freda es despenjara del nord a partir del pròxim Dimarts complicant i molt el panorama perquè un potent Anticicló a les Illes Britàniques canalitzara vent humit del Mediterrani segons veuen els mapes hui.

Falta veure on és col·locarà eixa Gota Freda perquè el model Americà ens la fica prou a l’oest peninsular I això faria ploure al nostre territori però de manera feble. El model Canadenc ens la fica més a prop i enviant vents de Xaloc que faria ploure a tot el territori però les pluges serien molt intenses a Castelló i Catalunya. Ara falta veure que diu l’Europeu en un estoneta.

Estic de seguiment i aquesta Gota Freda van a ficar-la a un lloc a cada eixida i per tant variarà la ubicació de la inestabilitat. Torne a repetir que les previsions van a canviar molt dia a dia, però segons es veu hui sembla que o molt o poc de segur que   ens plou. Si la Dana acaba col·locant-se a un lloc idoni sí que parlarem d’un bon temporal.

Mentrestant la setmana continua sense canvis amb sol i temperatures agradables a migdia i fresques de nit.

Però el que importa ara es eixe possible canvi important i que Nando analitzarà a cada eixida dels models. En un rato nou post amb l’eixida de l’Europeu.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando