Per Nando

28/10/2020

ACTUALITZACIÓ DANA PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, com vaig dir anem a fer un seguiment de la Dana que es despenjara a partir del pròxim Dimecres complicant el panorama a bona part de la península. Però ens centrarem a casa nostra.

Segons el model Europeu el dia de hui eixa Gota Freda no ens afectaria de ple, però en ser tan profunda i tindre-la tan de prop i afegint que el potent Anticicló a les Illes Britàniques ens enviarà vent humit puc concloure que el pròxim Dimecres i Dijous dia 4/5 parlaríem de oratge molt inestable a la façana Mediterrània amb pluges generals i localment fortes.

Tot açò és amb els models de hui en dia, perquè en qualsevol moment que la tendència dels models siga en desplaçar eixe embossament, mes a l’est aleshores parlaríem de situació més complicada.

Siga com siga ens trobem amb una situació interessant que feia mesos que no veiem. Demà de bon matí actualitzarem models.

Fins demà.?

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app. Bona nit.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando