Per Nando

27/10/2020

FA FRED❄❄. CANVIS A 1 SETMANA.?????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia,abrigeu-se perquè fa fred i gela a punts de l’interior.

Font Avamet.

Punts com la Rambla de Bocairent, Requena,Ademús,etc… es troben aquestes hores amb temperatures negatives. Fred a tot l’interior i a les valls més fondes i temperatures mínimes de 15°C a zones més litorals de la Marina.

El dia de hui es presenta pràcticament assolellat i sense massa canvis amb màximes que encara que pujaran un poc però es mantindran fresques.

A partir de demà ens abraçara l’anticicló que farà pujar les màximes de manera progressiva amb temperatures agradables de dia i fresquetes de nit,aquest oratge estable també ens acompanyarà el dia de tot Sants.

PER FI ES VEUEN CANVIS.???????????????????????

De nou estic emocionat perquè pareix que els models insinuen la possibilitat d’un canvi d’oratge molt important a una setmana vista. La formació d’un potent Anticicló cap al nord d’Europa i la corrent en xorro que té ganes d’ondular-se i del qual és podria despendre aire fred cap a les nostres latituds, ens podria portar la pluja, el fred i inclús la neu.

TOT PENDENTS DELS MODELS A PARTIR DE HUI MATEIXA I A VEURE SI ARA NO ÉS DESFÀ  LA COSA.?❄❄❄❄???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈. COMPARTIUUUUUUUUUUUUUUU

HOLA!!! Sabeu que Nando te una tenda en Amazon? ?Punxa en aquesta imatge i ho comprovaràs. Articles de regal, meteo, electronica, roba,etc…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! TOT EL QUE COMPRES EN EL MEU ENLLAÇ D’AMAZON  M’ENDUC UNA MOLT XICOTETA COMISSIÓ I A TU NO ET COSTA MÉS  CAR?☺, A MI M’AJUDES A FER CRÉIXER LA WEB, SENSE REPERCUTIRTE EN RES. POTS COMPRAR AL ENLLAÇ DE LA PÁGINA EL QUE TU VULGES. ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando