Per Nando

27/10/2020

EUROPEU TAMBÉ VE FORTET PRÒXIMA SETMANA,BONES TENDÈNCIES ?????????????????????????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, si els models continuen marcant eixa configuració per a la pròxima setmana, aniré fent 3/4 actualitzacions diàries.

I és que els models pinten molt bé per a la pròxima setmana amb la possibilitat d’una Gota Freda a la península que complicaria molt l’oratge de cara a mitjans setmana.

Tots els models van de la mà i el millor model que és l’Europeu l’acompanya. Ja sabeu que on millor estareu informats es ací en Meteopoble.com on Nando anirà informant minut a minut.

Content pels models i content perquè des de fa uns dies m’han fet tio i tinc la neboda més guapa de l’univers. Va per tu ILZE❤?❤

Fins la nit…..

HOLA!!! Sabeu que Nando te una tenda en Amazon? ?Punxa en aquesta imatge i ho comprovaràs. Articles de regal, meteo, electronica, roba,etc…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! TOT EL QUE COMPRES EN EL MEU ENLLAÇ D’AMAZON  M’ENDUC UNA MOLT XICOTETA COMISSIÓ I A TU NO ET COSTA MÉS  CAR?☺, A MI M’AJUDES A FER CRÉIXER LA WEB, SENSE REPERCUTIRTE EN RES. POTS COMPRAR AL ENLLAÇ DE LA PÁGINA EL QUE TU VULGES. ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando