Per Nando

27/10/2020

DANA A LA VISTA,COM ENS AFECTARÀ?.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, tots pendents dels models i de la Gota Freda que sembla que es despenjara a partir de mitjans de la pròxima setmana.

Tots els models veuen en 1 setmana el despenjament d’un embossament d’aire fred sobre la península i un potent Anticicló enviant llevant al Mediterrani.

PLOURÀ MOLT?

Com no sóc adivi, en aquests moments no sabem el que pot ploure al Mediterrani perquè tot dependrà del posicionament de la Gota Freda, sembla que el dia de hui tenim moltes opcions que ens afecte però tot dependrà de les eixides dels pròxims dies.

El peix encara no està venut i per tant anem a patir com sempre per veure com va evolucionant aquest possible canvi d’oratge, desviacions a l’est o a l’oest de la Dana ens podrà deixar sense res o caure’ns la mundial.

Si voleu patir en mi, seguiu-me?

HOLA!!! Sabeu que Nando te una tenda en Amazon? ?Punxa en aquesta imatge i ho comprovaràs. Articles de regal, meteo, electronica, roba,etc…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! TOT EL QUE COMPRES EN EL MEU ENLLAÇ D’AMAZON  M’ENDUC UNA MOLT XICOTETA COMISSIÓ I A TU NO ET COSTA MÉS  CAR?☺, A MI M’AJUDES A FER CRÉIXER LA WEB, SENSE REPERCUTIRTE EN RES. POTS COMPRAR AL ENLLAÇ DE LA PÁGINA EL QUE TU VULGES. ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES????❄❄❄❄❄❄?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando