MÉS FRED,TENDÈNCIES A CANVIS DESPRES DE TOT SANTS.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Benvinguts,acabant de creuar el front,que apenes ha deixat cuattre gotes com era d’esperar.

Font Avamet

Encara queda algo de nuvolositat a la mitad sud però que poc a poc anira desapareguent. Els registres de pluja d’aquesta nit deixen 4 gotes mal comptades com els 2,6 mm de Requena.

Font Avamet.

Temperatures fresques o fredes per l’interior i més agradables a la costa és el que ens trobem aquestes hores. Hui una massa d’aire més gelada farà baixar les màximes i la pròxima nit serà freda a tot el territori Valencià.

La previsió de la setmana és que no tindrem complicacions i a partir de Dimecres les temperatures pujaran de nou. El cap de setmana de tot Sants manarà el Anticiclò i el bon oratge amb temperatures agradables i per tant cap problema per visitar el cementiri.

TENDENCIA A INESTABILITAT

Els models continuen veient que els dies posteriors a Tot Sants els grans centres d’acció es podrien moure per veure canvis importants a les nostres terres en forma de fred i pluja. Situació que aniré seguint dia a dia perquè de moment és una tendència poc fiable donat que queden molts dies encarà.

Fins la nit……

HOLA!!! Sabeu que Nando te una tenda en Amazon? 😉Punxa en aquesta imatge i ho comprovaràs. Articles de regal, meteo, electronica, roba,etc…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! TOT EL QUE COMPRES EN EL MEU ENLLAÇ D’AMAZON M’ENDUC UNA MOLT XICOTETA COMISSIÓ I A TU NO ET COSTA MÉS  CAR😉☺, A MI M’AJUDES A FER CRÉIXER LA WEB, SENSE REPERCUTIRTE EN RES. COMPRA ACÍ, EL QUE TU VULGES,ON TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS. !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA😘😘😘😘😘😘😘⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Comparteix
Anunci