Per Nando

26/10/2020

EL MODEL AMERICÀ ENS VOL ALEGRAR LA VISTA A PARTIR DEL 4/5 DE NOVEMBRE

Meteo

Destacats

Sé que direu que estic boig i que queda molt de temps però és una tendència que el model Americà fa dies que va veient.

De normal eixes tendències es veuen a llarg termini i despres ja anem concretant el que pot passar.

El dia de hui el model Americà insisteix a llarg termini en Altes pressions al nord d’Europa i baixes pressions al Mediterrani i això podria traduir-se en que a partir del 5/6 de Novembre poguérem tindre les tan esperades pluges al nostre territori.

Tendències no confirmades però ja sabeu que Nando vos va informant. I crec que ja toca. Fem seguiment? Jo si, i espere que m’acompanyeu.

HOLA!!! Sabeu que Nando te una tenda en Amazon? ?Punxa en aquesta imatge i ho comprovaràs. Articles de regal, meteo, electronica, roba,etc…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! TOT EL QUE COMPRES EN EL MEU ENLLAÇ D’AMAZON  M’ENDUC UNA MOLT XICOTETA COMISSIÓ I A TU NO ET COSTA MÉS  CAR?☺, A MI M’AJUDES A FER CRÉIXER LA WEB, SENSE REPERCUTIRTE EN RES. COMPRA ACÍ, EL QUE TU VULGES,ON TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS. !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando