Per Nando

24/10/2020

SEGUIMENT BONES TENDÈNCIES DESPRES DE TOT SANTS.??????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,sé que vaig a parlar a massa dies però també sé que és una possibilitat factible perquè aleshores no ho nomenaria.

Portem molts mesos sense veure ploure i ens hem d’agafar a un clau calent encara que siga. Tot el que escric són pensaments meus i que veig reflectits als models a llarg termini.

Bé al meu parèixer anem a tindre un Tot Sants del més tranquil i amb temperatures agradables, ara bé, els dies posteriors podrien ser l’inici d’un possible canvi de tendència.

QUE PASSARA?

Els models operacionals i quasi tots els seus ensembles volen ficar els seus centres d’acció ben posicionats i junt a un jeat stream amb ganes de moviment, podria despenjar aire fred cap a les nostres latituds la semana després de Tot Sants. Sé que últimament els models ens han llevat el caramel de la boca i ha última hora s’ha desfet tot. Però sóc una persona optimista,amb la Meteorologia i si ho veig ho conte, per això pel moment tinc alguna cosa que contar i personalment veig un canvi de tendència a partir del 3 de Novembre. Sabeu que en podeu seguir diàriament i si es consolida com si no aneu a ser els primers a saber-ho.

PD:

Recordeu que hui anem al canvi d’hora d’hivern,un canvi que a mi es el que mes m’agrada.

Fins demà amics……

Punxa a la imatge per anar a la tenda de    ¡¡¡Nando en Amazon!!!?⛈?⛈??
¡¡¡ FES EL TEU REGAL ACÍ !!!
¡¡¡NANDO!!! sempre dispost a recomanar tot el que li agrada a ell ¡¡¡ Pegueu una miradeta!!! ??????????
Novetats en estacions meteorològiques i moooooooooooolts productes.???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando