Per Nando

18/10/2020

LA BORRASCA BÀRBARA SERÀ !!BÀRBARA!! A TOTA LA PART MÉS OCCIDENTAL PENINSULAR.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, no farà falta que vos diga de nou que aquesta borrasca a nosaltres ni l’olorarem perquè sols ens portarà que una pujada de temperatures.

Hui dia agradable i de nou temperatures agradables. Aquesta nit baixaran les temperatures però no de manera tan acusada com dies anteriors i és que la massa d’aire més càlida comença a penetrar des de el sud peninsular. Dia a dia aniran pujant els termòmetres fins a deixar valors més propis de l’estiu. A partir de Dimecres els pas de fronts des de l’oest peninsular podrà deixar alguna gota, però runa tot.

COM VA BÀRBARA?

La senyora Bàrbara demà començarà a intensificar-se deixant els primers forts vents a Galícia i Portugal on en la zona més marítima tindran vents forts del sud que podran aplegar als 120 km/h. Demà començaran eixes pluges també a tota la part més occidental de la península que seran localment fortes.

PITJOR DIA DIMARTS

Tindrem un primer cop de vent que serà Dilluns i desprès sembla que el segon vindrà Dimarts a migdia on sí que sembla que seria més intens que el primer i afectant sobretot Portugal, Extremadura,Castella Lleó i l’extrem nord. Ràfegues de vent que podran superar els 110-120 km/h.

Les pluges el dimarts podran ser torrencials i acompanyades de gran aparell elèctric sobretot a Portugal, Extremadura I Castella lleó on podran acumular entre 200-300mm..

Sembla que dimecres aniria minvant aquesta situació de vents càlids i humits del sud tan forts i minvaria la força del vent i de la pluja però seguiria plovent.

Per tant molta precaució a tots per aquella zona perquè la Bàrbara té ganes de pegar de valent.

Fins demà……

Punxa a la imatge per anar a la tenda de    ¡¡¡Nando en Amazon!!!?⛈?⛈??
¡¡¡ FES EL TEU REGAL ACÍ !!!
¡¡¡NANDO!!! sempre dispost a recomanar tot el que li agrada a ell ¡¡¡ Pegueu una miradeta!!! ??????????
Novetats en estacions meteorològiques i moooooooooooolts productes.???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando