Per Nando

17/10/2020

SITUACIÓ MOLT PERILLOSA A PORTUGAL,CASTELLA LLEÓ I EXTREMADURA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, alguns núvols tenim aquestes hores sense més transcendència i per tant sense pluges.

Temperatures que continuen agradables a les hores centrals del dia però que per la  nit continuen baixant i deixant un ambient d’hivern. Aquesta nit tornaran a baixar fins a deixar valors negatius a l’interior. Demà dia idèntic i la setmana que ve predominara el ponent amb risc d’alguna gota d’un front desgastat el dimecres. Les temperatures la pròxima setmana pujaran tant les màximes com les mínimes i no farà fred,és més podrem dir que farà calor.

ANEM CAP A UNA ZONA ON ESTARÀ MOLT COMPLICADA EL PROXIM DILLUNS/DIMARTS.

La Borrasca Barbara vol donar que parlar I sembla que encarà que no afectarà directament a la part occidental sí que ho farà un front que junt amb el vents fortíssims del sud que vindran humits i càlids farà que eixe front es reactive i inclús que es quede estacionari unes 36 h.

Per tant, amb això esperem vents molt forts a partir de Dilluns a Portugal, tota la part Occidental, centre i nord peninsular. Les ràfegues en alguns llocs podran superar els 120 km/h.

A més les pluges seran torrencials a Portugal, Extremadura i Castella lleó on el front es quedarà estàtic i podrà deixar pluges de més de 200-300 mm en apenes 36 h .

La situació a aquestes hores es veu molt perillosa sobretot a Portugal, Extremadura i Castella lleó on de segur Aemet comença activar de cara demà l’avís Roig per aquestes zones esmentades. A la resta de la part occidental de la península i el centre i nord aquest temporal també pegara amb força però no tant.

Per tant vaig a fer un seguiment d’aquest fort temporal i recomane que si vius a #Portugal #Extremadura #Castellalleó seguisques les pròximes informacions perquè la cosa pinta mal. Nosaltres tornarem demà de nou amb l’última hora dels models per veure com van veient aquest fort temporal. Fins demà

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de    ¡¡¡Nando en Amazon!!!⛈⛈⛈???❄
¡¡¡ FES EL TEU REGAL ACÍ !!!
¡¡¡NANDO!!! sempre dispost ha recomanar tot el que li agrada a ell ¡¡¡ Pegeu una miradeta!!! ?????????
Novetats en estacions meteorològiques i moooooooooooolts productes.???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando