Per Nando

17/10/2020

LA BORRASCA BARBARA TE PINTA DE SER DESTRUCTORA, COM GLÒRIA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, que s’apreparen els Portuguesos perquè van a viure un temporal perillós de vent i pluja.

Ràfegues de més de 120km/H pluges de més de 300mm posaran a Portugal de segur en avís roig a partir del pròxim Dimarts. També molta atenció a Extremadura,Castella lleó,Galicia i Astúries també es voran afectades per aquest temporal que porta camí de ser perillós com Glòria. De segur que en aquestos llocs anomenats els posen en avis roig per a dimarts i dimecres.

Font Avamet.

Mentrestant a casa nostra nit molt freda amb temperatures negatives a molts llocs. Destaquen els -5 de la Rambla de Bocairent. Hui màximes agradables però a la nit de nou es desplomaran deixant registres negatius a l’interior.

Com he dit anem a fer un seguiment de la Borrasca Barbara que a nosaltres en portarà algo de ponent i temperatures altes, però te pinta que Portugal i la part occidental de la península van a passar-ho malament. Fins a la nit.

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de    ¡¡¡Nando en Amazon!!!?⛈?⛈??
¡¡¡ FES EL TEU REGAL ACÍ !!!
¡¡¡NANDO!!! sempre dispost ha recomanar tot el que li agrada a ell ¡¡¡ Pegeu una miradeta!!! ??????????
Novetats en estacions meteorològiques i moooooooooooolts productes.???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando