Per Nando

16/10/2020

ELS MODELS SON DESASTROSOS.??????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou. La situació que veuen els models, a llarg termini, és per a plorar.

Ponent i ponent fins a l’infinit. Al territori Valencià portem 4 mesos sense veure ploure, pràcticament. Cap model acompanya a l’optimisme en aquestos moments pel que queda del mes d’octubre, i, per tant, quasi que podem confirmar que aquest mes queda liquidat si parlem de pluges.

I NOVEMBRE?

Mirant el model Estacional Centre Europeu per al mes de novembre, dona ganes de plorar per a qui vulga pluja. Sabem que no ens podem refiar d’aquestos models però la situació no pinta gens bé i, segons aquest model, sembla que tindrem un mes de novembre prou sec.

Si ens fixem en l’actualització que fa l’Aemet per a 3 setmanes, si que podem veure que podríem tindre, per a l’inici de novembre, a penes variacions en anomalies de precipitació, mentre sí que tindrien anomalies negatives a les Bretanyes i a l’oest peninsular.

Això em fa pensar particularment (que conste que és la meua opinió) que podria ser, en aquestes zones, predominara l’Anticicló i nosaltres estaríem afectats per les borrasques.

Ens faria falta una situació sinòptica com la imatge de dalt, amb l’Anticicló a latituds altes i un bon embossament al sud peninsular, per a poder veure ploure de manera quantiosa i generalitzada al nostre territori,perquè estem en els mesos més plujosos i és ara quan tocaria ploure.

Amb la qual cosa i per a finalitzar, donem el mes d’octubre com a liquidat, en quant a pluges, i esperarem a veure el mes de novembre que ens ofereix. Desitgem que canvien els models.

Fins la nit …

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de    ¡¡¡Nando en Amazon!!!⛈⛈⛈??⛈❄❄?
¡¡¡ FES EL TEU REGAL ACÍ !!!
¡¡¡NANDO!!! sempre dispost ha recomanar tot el que li agrada a ell ¡¡¡ Pegeu una miradeta!!! ???????????
Novetats en estacions meteorològiques i moooooooooooolts productes.???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando