Per Nando

16/10/2020

BORRASCA BARBARA AMB PLUGES I VENTS MOLT FORTS I CALIDS.?????????

Meteo

Destacats

Bona nit, dia fresquet però amb temperatures agradables a les hores centrals del dia.

Font Avamet.

Les temperatures més agradables les trobem a les comarques més centrals i del sud, a les zones més a l’interior i del nord de segur que s’han abrigat, perquè a fet més frescor inclús fred a l’extrem nord.

Cels ras, tenim aquestes hores que junt amb la massa d’aire freda que tenim al damunt, farà baixar de manera dràstica aquesta nit les temperatures, de nou tindran valors negatius com més a l’interior.

El cap de setmana es presenta sense canvis importants, cels assolellats i temperatures agradables pel dia, amb frescor a l’interior, fred al nord i temperatures fredes a la nit.

BORRASCA IMPORTANT LA PRÒXIMA SETMANA:

La pròxima setmana aneu a sentir parlar i molt, del temporal pur i dur de pluja i vent a quasi tota la península, menys al nostre territori.

La Borrasca Barbara està previst que deixe vents molt intensos de més de 120 km/h i pluges molt copioses a la part més occidental de la península a partir del dimarts. De segur que hi haurà danys, perquè es veu una situació amb un alt potencial per aquella zona.

Al nostre territori, la Borrasca Barbara portarà vent de ponent o del sud-oest moderat, amb una pujada important dels termòmetres amb màximes prop dels 30 °C i un front que creuarà el dimecres, amb alguns ruixats sense massa importància.

Com veieu, la part occidental de la península va a estar del més distreta la pròxima setmana, mentre nosaltres tindrem sol i mosques.

En fi………Bon cap de setmana.

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de    ¡¡¡Nando en Amazon!!!⛈⛈⛈?????❄
¡¡¡ FES EL TEU REGAL ACÍ !!!
¡¡¡NANDO!!! sempre dispost ha recomanar tot el que li agrada a ell ¡¡¡ Pegeu una miradeta!!! ??????????
Novetats en estacions meteorològiques i moooooooooooolts productes.???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando