Per Nando

15/10/2020

AQUESTA NIT SERÀ MÉS FREDA I EL VENT CONTINUARÀ BUFANT MOLT FORT.??????????????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, temperatures que s’han quedat amb valors agradables el dia de hui sobretot a les hores centrals del dia menys a l’extrem nord on ha fet fred.

Font Avamet
Font Avamet

Destaquem els 25°C de moltes localitats del sud i centre del territori Valencià però també destaquem els 8.6°C de màxima de Coratxà i els 9.3°C de la Pobla de Benifassà. Allí ha fet fred i ha bufat el vent fort.

Font Avamet

Ràfegues molt fortes a l’extrem nord on destaquem els 93km/h de Xert i els 92km/h de Rosell.

Aquesta nit continuarà bufant el vent molt fort de Mestral amb ràfegues que estaran entre els 70-90km/h ¡¡¡molta precaució!!! Per fi sembla que demà durant el matí amainara de manera notable i sembla que al final del dia bufarà feble i d’origen variable.

Alguns núvols mitjans tenim ara sobretot a la província de València però sense més transcendència. A la nit el cel quedarà prou ras afavorint que les temperatures es desplomen més que aquesta nit passada i de segur que demà els valors negatius a les zones més interiors els trobarem a més llocs que anit.

Demà tindrem un dia idèntic al de hui amb ambient fred de matí i més agradable al migdia a les zones més centrals i ambient més fred cap al nord. Cels assolellats amb algunes ratxes moderades de ponent a l’interior de València i encara alguna ratxa forta de Mestral durant el matí a l’extrem nord.

Com fa dies vaig dient, la pròxima setmana es caracteritzara per una pujada dels termòmetres. La posició de la Borrasca Atlàntica farà que entre vent del sud i de ponent, fent penetrar una massa d’aire càlid d’origen Africà. Fins dema❤???

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ?⛈❄⛈???
¡¡¡ NO VOS PODEU PERDRE LES RECOMANACIONS SETMANALS!!!
Moda,aparells meteorologics i moltes coses més que actualitzem a sovint. No deixes de preguntar si tens algun dubte en alguna compra ja siga per messenger o whatsapp. La compra sempre segura, Tots els productes els recomane 100%?
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando