Per Nando

15/10/2020

ABRIGEU-SE,PREVISIONS HUI I PROXIMS DIES.

Meteo

Destacats
Font Avamet
Font Avamet

¡¡¡Bon dia!!! Comencem el dia amb fred, temperatures que de nou han baixat del 0 graus. En concret -1,6 a la rambla de Bocairent i -1,2 a Requena. En general ens trobem amb menys de 5°C a tot l’interior, sobre uns 10°C a les zones més centrals i entre 12/14 °C al litoral. Per tant ¡¡¡ABRIGUEU-VOS!!!

Font Avamet

El vent continua bufant amb força a l’extrem nord de Castelló i hui continuarà bufant. Destaquen com a ratxes més fortes els 87km/h de Xodos o els 84 i 83 km/h de Xert i Sant Mateu respectivament.

Cel assolellat és el que tenim aquests moments i el que tindrem el dia de hui i el que queda de setmana,a les hores centrals del dia tindrem temperatures agradables amb valors de 22/24°C a les zones més centrals perquè a l’interior seran més baixes i farà més fred. En tocar la nit eixes temperatures baixaran de manera notable deixant alguns valors negatius per l’interior.

¡¡¡ CALOR LA PRÒXIMA SETMANA!!!

La setmana que ve entra una massa d’aire més càlida que farà pujar les temperatures molt prop dels 30°C . A més sembla que pot entrar de nou en joc la zonal ( ponent ) I junt amb algun front desgastat que podria deixar alguna gota. Eixa pareix la tònica la pròxima setmana i és que sembla ¡¡¡ que no vol ploure!!! Vaig informant ?

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ⛈⛈⛅⛅?????
¡¡¡ NO VOS PODEU PERDRE LES RECOMANACIONS SETMANALS!!!
Moda,aparells meteorologics i moltes coses més que actualitzem a sovint. No deixes de preguntar si tens algun dubte en alguna compra ja siga per messenger o whatsapp. La compra sempre segura, Tots els productes els recomane 100%
72945. Albaida
Jesus Zoca. Beniganim
Mabel. Ondara
Miquel. Algemesi
Barbara
Salome. Beniredra
V. Real de Gandia
Leonardo. Barx
Vicent Llorenç.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando