Per Nando

14/10/2020

ESTA NIT MOLT DE FRED?????????. MIRANT TENDÈNCIES.

Meteo

Destacats

Benvinguts, temperatures que han baixat el dia de hui. I sols l’extrem sud és on podem dir que han tingut valors agradables.

Font Avamet.
Font Avamet.

Pilar de la Foradada i Crevillent han mesurat les temperatures més altes amb quasi 27°C

Font Avamet
Font Avamet

Ràfegues de vent que han bufat amb força al nord del territori destacant els 80km/h de la Jana o els 72km/h de Canet lo Roig. Les precipitacions tal com s’esperava han estat disperses i llevat de Gilet i Sagunt on un nucli més consistent ha deixat 8 i 7 mm respectivament les altres pluges les podem donar com inapreciables.

Encara queda algo de nuvolositat al nostre territori,però esperem que els núvols vagen a menys. No és així a Catalunya on encara es poden produir ruixats sobretot quant més al nord.

ABRIGUEU-VOS!!!! Aquesta nit perquè farà fred i de valent i on difícilment superaran els 10°C al litoral. Es molt probable que torne a gelar a les zones de més a l’interior. Demà esperem un dia fresquet i molt paregut al de hui però sense pluges.

Resta de la setmana i tendència a llarg termini:

Sense a penes complicacions i temperatures discretes. Però atenció perquè a partir del pròxim Dilluns i amb l’entrada d’aire més calent, les temperatures de nou es podran enfilar molt prop dels 30°C.

Caldrà vigilar els models a llarg termini, perquè si aposten pel que diu el dia de hui l’Europeu, entraríem a una situació de zonal ( ponent) . Aquestes situacions són molt difícils de trencar i per tant, ens entrarien ben a dins de Novembre sense veure ni gota. Però tenim una xicoteta esperança i que tot canvie i mantinguen el que diu ara el model Americà, perquè podrien tindre una tendència a canvis de cara finals de la pròxima setmana amb una situació més allevantada. Com sempre Nando ho va seguint.???

Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ?⛈?⛈???

Moda,aparells meteorologics i moltes coses més que actualitzem a sovint. No deixes de preguntar si tens algun dubte en alguna compra ja siga per messenger o whatsapp. La compra sempre segura, Tots els productes els recomane 100%?
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando