Per Nando

14/10/2020

CANVI RADICAL D’ORATGE ??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, hui les mínimes no han baixat tant com ahir i no tenim cap zona amb valors negatius, això si els valors a les zones més interiors continuen d’hivern.

Font Avamet.
Font Avamet.

Com veieu tota la zona més interiors es troba amb valors entre 2 i 10 °C mentre que al litoral i prelitoral ens trobem entre 15/ 19°C.

Hui ja tenim més nuvolositat i sobretot aquestes hores a la província de Castelló on tenen núvols mitjans, però és a Catalunya i Balears on eixa nuvolositat és més compacta i inclús està deixant algunes pluges.

Doncs hui continuaran els ruixats a Catalunya i les Balears i al nostre territori on creuarà un front que baixarà de nord a sud i pot deixar pluges molt disperses i que pot fer sumar algun litre. El vent bufarà fort a l’extrem nord de Castelló deixant un dia prou molest.

Les temperatures patiran una baixada important que en alguns casos pot arribar al 8/10 graus menys que ahir.

Els altres dies de la setmana es mantindran fresquets i sense a penes complicacions en l’oratge. Sí que a partir de Diumenge ens entra una massa d’aire més càlida d’orige Africà que farà pujar dia a dia les temperatures la pròxima setmana.

De moment no es veuen canvis importants que puguen portar l’esperada pluja al nostre territori. Veurem l’evolució de la Borrasca Atlàntica de la pròxima setmana si acaba portant ponent o no, perquè a dia de hui això tampoc està clar. Com sempre dia a dia vos informe de tot ❤

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ⛈⛈??????

Moda,aparells meteorologics i moltes coses més que actualitzem a sovint. No deixes de preguntar si tens algun dubte en alguna compra ja siga per messenger o whatsapp. La compra sempre segura, Tots els productes els recomane 100%?
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando