Per Nando

13/10/2020

FA FRED. ALGUNES PLUGES??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, ens alcem sense cap núvol al territori Valencià i això també ha afavorit que les temperatures mínimes hui també baixen de manera destacable. Així continuarem durant el dia amb cels completament assolellats.

Font Avamet.

.Hui també ha gelat a la Rambla de Bocairent amb -1,3°C i eixes temperatures ben fredes de tot l’interior on a penes apleguen als 5°C. Entre 12 i 15 °C ja trobem a les zones més centrals i del litoral. Hui les màximes pujaran respecte ahir a valors superiors als 25°C a les zones més centrals del territori

Font Avamet.

Demà alguns canvis:

Demà tindrem de nou una forta baixada de les màximes on de nou serà difícil superar els 20°C a la majoria d’observatoris. A més tindrem més nuvolositat a causa d’una miqueta d’inestabilitat i que deixarà ruixats que avançaran de nord a sud del nostre territori.

A partir d’últims de setmana i amb la formació d’una potent borrasca a l’oest peninsular parlaríem de la possibilitat de vents molt forts del sud-oest a tota la part més occidental de la península i que ací ens portaria una massa d’aire càlid del nord d’Àfrica que faria pujar els termometres i portar de nou l’estiu. INCREIBLE!!!! VAIG INFORMANT!!!

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon,amb moltes oportunitats.?⛈⛈⛈⛅?❄??
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando