Per Nando

12/10/2020

LA PRÒXIMA BORRASCA PORTARA VENT DE PONENT MOLT FORT.???????????????????

Meteo

Destacats

Bona vesprada, les temperatures màximes s’han recuperat un poc després de la baixada d’aquesta nit i a les zones centrals i del litoral encara han estat cap a migdia una mica agradables.

Font Avamet

Aquesta nit de nou serà freda, però no pareix que tan freda com aquesta nit passada on ja hem patit les primeres gelades. Demà també pujaran un poc les màximes per a Dimecres tornar a baixar i tindre algunes pluges dèbils a causa d’una mica d’inestabilitat.

El pròxim cap de setmana:

El pròxim cap de setmana estem pendents d’una Borrasca que es profunditzara a l’oest peninsular i potser acabe per donar al nostre territori vents molt forts de ponent. De segur que en això no fallem, el ponent sempre s’encerta.

Mirant les eixides del model Europeu estacional pareix que anem a tindre unes 3 setmanes amb anomalies de precipitació que ens diu que ací o poca o gens se’n espera. Sols quan apleguem a Novembre es veu una variació mínima que podria dir que aquesta situació de poca pluja podria canviar. Aquests models tampoc tenen una certa fiabilitat i haurem d’anar seguint-ho.

Ara a seguir eixa possible evolució del ponent que esperem que no pegue amb massa força cap a últims de setmana. Fins demà ?

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ?⛈?⛈?⛈
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando