Per Nando

12/10/2020

FA FRED. ABRIGUEU-VOS.?????

Meteo

Destacats

Bon dia,primeres temperatures negatives de la temporada.

Font Avamet
Font Avamet.

Destaquem els -3 de la rambla de Bocairent o els 0° de Bocairent Poble. Però quasi tot l’interior està en valors de menys de 10°C. Abrigueu-se abans d’eixir perquè fa fred. Hui les màximes a penes aplegaran als 20°C a la costa i als 15°C a l’interior.

Veient el meteosat el cel està pràcticament ras i així continuarà tot el dia, tan sols es pot esperar algun núvol decoratiu. Demà i el dimecres tornen a pujar els termometres però Dijous tornaran a baixar de manera significativa. Molta cura en els constipats!!!

La resta de la setmana continuarem sense canvis i mirant la Borrasca de l’Atlàntic de prop perquè per a finals de setmana podria fer entrar en joc el ponent al nostre territori mentre a la part occidental es posarien de nou les botes quant a pluja. Força durant aquest dia i tornem a informar aquesta nit.??????

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ⛈⛅⛈⛅⛈?
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando