Per Nando

11/10/2020

MÉS FRED I SENSE INDICIS DE PLUGES IMPORTANTS.

Meteo

Destacats

Bona nit, cel pràcticament ras al nostre territori i així ens ho diu el satèl·lit meteosat.

Hui ja s’ha notat que han baixat els termòmetres però han pujat més de l’esperat aplegant inclús als 25°C alguns observatoris. Aquesta nit serà freda amb mínimes per l’interior que es quedaran per davall dels 10°C i demà les màximes encara baixaran més.

Esperem una setmana completament tranquil·la i sense pluges, i és que mirant els models tots són un puc i no vull per a veure ploure, en qualsevol any plovedor del no-res plou, però enguany no vol i per tant haurem de resignar-se i esperar que alguna situació ens porte eixa esperada pluja. Fins demà ?

Castelló de Rugat Meteo
Punxa a la imatge per anar a la tenda de Nando en Amazon ?⛈?⛈??
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando